×

VERSOEPELDE MAATREGELEN COVID-19


Nu de Covid-19 maatregelen versoepeld worden vragen wij uw aandacht voor onze aangepaste huisregels:

 

Bestellingen graag per E-mail doorgeven.
Voor afhalen van de orders krijgt u van ons een mail wanneer het klaarligt (normaal kan er de volgende dag al afgehaald worden).

 

Voor bezorgingen krijgt u van ons ook een mail maar dan met de leverdatum (normaal gesproken levering binnen 5 werkdagen).

 

Wij vertrouwen op uw begrip!
Team Houthandel Tilburg

LEVERTIJDEN


Vanwege de grote drukte bij onze leveranciers, kan de levertijd langer zijn dan u van ons bent gewend. Hou hier s.v.p. rekening mee.


Over Houthandel Tilburg

Houthandel Tilburg is ruim 20 jaar actief in de verkoop en verwerking van buitenhout! Wij zijn ook bekend in de regio onder de naam Kuijpers Houtbouw, MDW tuinartikelen en Houthandel Vught. Waarom bent u bij ons aan het goede adres voor buitenhout en gerelateerde producten? Wij bieden een compleet tuinhout assortiment van Douglashout tot geïmpregneerd tuinhout compleet met bevestigingsmaterialen. Wij onderscheiden ons mede door het hout zelf te importeren van houtzagerijen waar wij al jaren mee samenwerken. Door een zeer goede samenwerking met deze zagerijen kunnen wij daardoor ook snel leveren tegen zeer scherpe prijzen. Alles is in eigen beheer: van het leveren van het hout tot het compleet verzorgen van een berging op maat. Afkorten van hout is ook mogelijk in onze zagerij! Op onze nieuwe locatie in Tilburg hebben we 6000m2 vol met tuinhout staan! We hebben hier standaard 1200m3 hout voorradig,direct uitleverbaar van los tuinhout tot complete tuinschermen.

We wensen u veel plezier toe met het uitzoeken van prachtig tuinhout op onze website!

Michiel Kuijpers