×

VERSOEPELDE MAATREGELEN COVID-19


Nu de Covid-19-maatregelen versoepeld worden vragen wij uw aandacht voor onze aangepaste huisregels:


Niet zakelijke klanten
In verband met de aanhoudende drukte in onze winkel blijven we voorlopig gesloten voor afhalen zonder bestelling. U kunt uw bestelling plaatsen op onze webshop. U krijgt dan per e-mail een bevestiging van ons waarin vermeld staat wanneer u de bestelling bij ons af kunt halen.


Zakelijke klanten
Graag de bestelling doorgeven per e-mail. Wij nemen contact met u op zodat we de levering of het afhaalmoment kunnen inplannen.


Wij vertrouwen op uw begrip!
Team Houthandel Tilburg

LEVERTIJDEN


Vanwege de grote drukte bij onze leveranciers, kan de levertijd langer zijn dan u van ons bent gewend. Hou hier s.v.p. rekening mee.


Over Houthandel Tilburg

Houthandel Tilburg is ruim 20 jaar actief in de verkoop en verwerking van buitenhout! Wij zijn ook bekend in de regio onder de naam Kuijpers Houtbouw, MDW tuinartikelen en Houthandel Vught. Waarom bent u bij ons aan het goede adres voor buitenhout en gerelateerde producten? Wij bieden een compleet tuinhout assortiment van Douglashout tot geïmpregneerd tuinhout compleet met bevestigingsmaterialen. Wij onderscheiden ons mede door het hout zelf te importeren van houtzagerijen waar wij al jaren mee samenwerken. Door een zeer goede samenwerking met deze zagerijen kunnen wij daardoor ook snel leveren tegen zeer scherpe prijzen. Alles is in eigen beheer: van het leveren van het hout tot het compleet verzorgen van een berging op maat. Afkorten van hout is ook mogelijk in onze zagerij! Op onze nieuwe locatie in Tilburg hebben we 6000m2 vol met tuinhout staan! We hebben hier standaard 1200m3 hout voorradig,direct uitleverbaar van los tuinhout tot complete tuinschermen.

We wensen u veel plezier toe met het uitzoeken van prachtig tuinhout op onze website!

Michiel Kuijpers